Nuda na mateřské

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392395 30.4.2018 16:01

Zdravím zeny jsem na mateřské 2 rokem a je to nuda malý už běhá takže nic moc nepotřebuje chodíme ven ale jen před barák nemohu dál mám nemocný srdce a manžel je pořád skoro v práci.bydlíme v zahraničí a moc kamarádek tady nemám a když už jo nemají čas taky mají děti.doma uklidim uvarim postaram se o malého ale co dál odpoledne nuda a nuda.co děláte vy?manžel má 2 dny v týdnu volno jinak chodí každý den od půl 2 do práce a přichází v noci.hraju si s malým ale taky mě to nebaví na netu mi to taky nebaví a hlavně mám žehlení to mě vůbec nebaví to je nejhorší práce pro mě.vím jsem asi náročná ale nevím co dělat.blbý poznámky si nechce děkuji

  • 30.04.2018 18:33:50 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co jit na pul uvazku do prace?

  • gimi1.5.2018 12:36

    Tak dopoledne nic nedělej a jeďte treba na výlet společně s manželem. Nebo na hřiště... A odpoledne, když máš tu nudu, tak uklizej, var, zehli....

  • babillage30.4.2018 16:23

    Je neco, co te bavi? Neco, k cemu mas jiny pristup nez "to me nebavi"? Co klasicke volnocasove aktivity - cist si, kreslit, neco tvorit, cvicit, zahradnicit, ucit se hrat na neco nebo cizi jazyk...?

  • terryk30.4.2018 17:33

    Co druhý dítě?:-D

  • Zehleni me taky nebavi a tak proste nezehlim:-D staci pradlo pri vesemi narovnat a je to;-) kdyz maji kamaradky taky deti tak neco delat spolecne aby si deti pohraly a vy si mohly popovidat?

  • Malý má 21 měsíců, bydlíme na malé vesnici a manžel je často pryč. Náš režim vypadá asi takto. Vzbudíme se, chvíli si hrajeme v posteli, pak snídáme a po snídani jdeme na dětské hřiště, kromě pondělka to chodíme plavat a středy to cvičíme. Přijdeme tak, aby si malý dal polívku a jde spát. Během jeho spaní uvařím druhé jídlo, trošku poklidím, přečtu kus knížky. Když se vzbudí tak se spolu naobědváme, jdeme buď na dlouho procházku do lesa, nebo si ho dám do sedačky na kolo. Když je ošklivo tak jdeme do nějaké herny nebo něco tvoříme doma - kreslíme, vystřihujeme, lepíme nebo si hrajeme s plastelínou (je potřeba počítat s pořádným bincem). Pak nachystám večeři, okoupu a jde spát. Večer si dělám svoje- čtu si, píšu si deník, kreslím. Když je manžel doma, tak hlídá a vymyšlí si aktivitu sám a já mám svůj program,cca 2x do týdne když to vyjde. Kadeřník, kosmetika,jdu si zacvičit,chodím do jazykovky. Teď přemýšlím,že půjdu na pár hodin do práce. Plus máme tzv family time, kdy jedeme všichni na výlet, na kolo,atd. Já se teda nějak nestíhám nudit. Jo a žehlím taky, manžel nosí do práce košile, takže mám každý týden x košil na žehlení.

  • Nežehlím :-D A od půl roka malého pracuju z domova (nárazové přivýdělky), jinak bych se z toho zbláznila.

  • Dodělej si nějakou školu... nevím co máš... jestli střední nebo vysokou. Já jsem vysokou začala studovat ještě před těhotenstvím při práci, teď s malým miminkem končim a je to pak neskutečnej mazec, nestíhám nic.

  • Petrakim1.5.2018 18:27

    Zkus se naučit něco nového,jazyky treba.na youtube je plno dokumentu i vzdělávacích videi.cti knihy.zkus meditovat,zkousej varit ci vytvaret netradicni jidla a dezerty.potesis muže dobrým jídlem.zkus cvičit,treba zkus jogu nebo domácí posilování,pilates podle videa.opět ti pomůže youtube.je tam toho mraky k inspiraci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist