Olej do příkrmů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255166 10.9.2018 13:10

Sice si připadám jak blbá, ale jdu si pro radu :D
Začali jsme vařit příkrmy a narazila jsem na problém. Kdy dáváte olej při vaření příkrmu? Už do syrové zeleniny před vařením a nebo se přidá troška až do uvařené a rozmixované před podáváním? A jaký používáte? Mám v plánu olivový, ale koukala jsem na pár koupených skleniček, že tam mají řepkový.
Jinak Dr. říkala, že můžu nahradit i kouskem másla, tak to jsem si říkala, že třeba do mrkvičky to není špatný nápad a že to bych teda rozmíchala až do hotové.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 455 otázek, kterým se dostalo 272 321 odpovědí a 410 221 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist