Ovesná kaše

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176311 24.9.2017 12:01

Ahoj holky, nevíte prosím jak udělat ovesnou kaši tak, aby byla hladká bez těch tvrdých kusů vloček? Protože já vždycky když koupím ovesné vločky a uvařím je ve vodě nebo v mlíce, kaše nikdy není tak hladká jako když jí třeba uvaří v jídelně nebo když ji vidím u jiných lidí na instagramu.. U nich se mi vždycky zná skoro jako kdyby byla rozmixovaná, podobná třeba krupicové kaši - žádné vločky v ní nejsou vidět (rozmixovat jsem jí už zkoušela a nepomohlo to :D) Děkuji za tipy a rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 321 odpovědí a 410 222 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist