Ovesná kaše do práce
Ahoj, chci se zeptat jestli tu je někdo, kdo si rano vari kasi a bere si ji s sebou do práce? Zajimalo by me v cem si to tak nosit. Mám na ne sklenici uzaviraci a dlabu lzickou, jenze dneska se mi vespod stihli zapařit a zkazit a to během pul hodiny, tak nevim ted jak to delat, kdyz je davam horke do sklenice. Je opravdu mozne aby se během pul hodky takto zaparili a zacli ,, vonět,, plisní? Plesnive urcite nebyli předtím. Dekuji za tipy
- 15.09.2016 21:36:38 - full.avl změnila kategorie otázky
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
14.9.2016 22:05
Záleží taky na tom, co používáš za vločky. Někdo mi říkal, že ty "pomletý" jemné od Emca mají k tomu tendenci trochu zavánět. Proto si kupuju spíš tu levnější verzi vcelku, ráno uvařím a doma používám na tyto případy termo hrnek s víčkem a razím do práce. Zůstane to cca dopolko teplé. Ale s tou plísní. Možná jen chycené víčko. Guma, co tam je, se nemusí moc dobře vymýt apod....