Ovesná kaše do práce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #193720 14.9.2016 20:37

Ahoj, chci se zeptat jestli tu je někdo, kdo si rano vari kasi a bere si ji s sebou do práce? Zajimalo by me v cem si to tak nosit. Mám na ne sklenici uzaviraci a dlabu lzickou, jenze dneska se mi vespod stihli zapařit a zkazit a to během pul hodiny, tak nevim ted jak to delat, kdyz je davam horke do sklenice. Je opravdu mozne aby se během pul hodky takto zaparili a zacli ,, vonět,, plisní? Plesnive urcite nebyli předtím. Dekuji za tipy :)

  • 15.09.2016 21:36:38 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key14.9.2016 21:01

    To je divné. Plíseň ti nenaroste za půl hodiny. Není možné, že byla sklenice špatně vymytá?

  • Ja si pripravuju kasi vecer a rano jen beru z lednice
    Ale plisen by to byt nemela. Ta se musi vytvorit :)

  • Záleží taky na tom, co používáš za vločky. Někdo mi říkal, že ty "pomletý" jemné od Emca mají k tomu tendenci trochu zavánět. Proto si kupuju spíš tu levnější verzi vcelku, ráno uvařím a doma používám na tyto případy termo hrnek s víčkem a razím do práce. Zůstane to cca dopolko teplé. Ale s tou plísní. Možná jen chycené víčko. Guma, co tam je, se nemusí moc dobře vymýt apod....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 322 odpovědí a 410 232 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist