Pečení pro děti kolem 1 roku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349574 4.3.2018 15:29

Devcata,poradite my,co upect rocnimu synovi za mnamku? Treba nejake susenky atd.Ale nic scim bych se patlala pul dne.Co vy pecete svym milackum? Vcera jsem nasla na netu recept na bananove livance,kde pani psala,ze rozmacka banan,prida hl.mouku a soupne to na panvicku. No holky,byl to hnus :-D A jeste bych se chtela zeptat,jestli muzu uz zkusit dat malemu ovocny knedlik s jahodou? Polila bych mu to bilym jogurtem. Dekuji za kazdy typ a radu :-)

  • 04.03.2018 18:59:27 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys4.3.2018 16:32

    Banánový palačinky jsem kdysi dělala, ale tuším, že do toho patřil ještě jogurt a byly celkem dobré. Ročnímu dělávala babička piškotovou buchtu, buď samotnou nebo s ovocem. Já jsem ho moc sladkým jídlem cpát nechtěla. Ten knedlík podle mě dát můžeš ;-).

  • Bananove livance:
    Do mixeru banan, celozrnnou nebo obyc mouku, mleko, kyprici prasek. Mixnout na hutnejsi konzistenci a osmazit:-)

  • Rocni dite uz muze jist skoro vsechno. Ne moc koreni, cukru bych taky ubrala...proste udelej neco pro vas a kousek mu dat muzes. Vagon toho nesni :-D

  • Pro moje holky jsem se také rozhodla něco upéct. Ale spíše plácám páté před deváté. To víte, nikdy mně to pečení moc nešlo. Jsem spíše přes to vaření masa.

  • Vy děláte maso? tak to byste mi mohla ale určitě poradit. Berete raději maso z penny a nebo jdete do řeznictví, a dejte k tomu také důvod. Pak by mě určitě zajímalo jaký tuk používáte a jestli byste zároveň poradila kde sehnat kvalitní titanové nádobí. Děkuji moc.

  • Týjo takových otázek, no dobře, jdeme na to teda. Hele já se hodně ubírám a snažím se dělat věci které dávají smysl. Takže třeba nádobí beru z https://www.zgastro.cz. Tuk jedině vlastní, takže sádlo od souseda co je řezník. Ale maso beru z řeznictví a nebo od něj. Aby bylo vždy čerstvé.

  • Přemýšlím proč každý mluví o tom že to maso musí být čerstvé, to mně teda zajímá jestli to bude skutečně mnohem lepší dělat ty steaky na něčem dobrém a nebo se na to lidé jenom vymlouvají. Dle mě na to nemůžete mít peníze, ale dobře teda.

  • Opravdu to tak je! Věřte nebo ne ale když si připravíte třeba steak který vytáhnete hodinu předtím z mražáku a pak ho zchladíte vodou a ještě s kusy ledu hodíte na pánev, tak také nebude mít takovou kvalitu. No a naprosto přesně je to i s tou kvalitou o level výš z chovu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 321 odpovědí a 410 222 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist