Piškoty opavia
Holky, věděly jste toto? https://www.stream.cz/adost/10007550-tradicni-piskoty-opavia#nejnovejsi Právě jsem to viděla a je mi z toho nanic!!! Prý tradiční české...zatím vyráběné už v Polsku a totálně jiné!!!! HORŠÍ!!! Takže teď je potřeba počkat na testování ostatních piškotů a začít kupovat jinou značku. Holky, dejte si pozor, co kupujete!!! Já mám doma jen zbytky z původních piškotků, musím hledat něco chutného jinde.
S jakými piškoty jste spokojené? Které jsou dobré, když Opavie už neee?
Proč nám vše "naše" české a dobré musela naše vláda rozprodat a nechat zničit?
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
6.10.2015 11:23
Zazila jsem presun potravinarske linky z jednoho podniku do druheho. Cely tento projekt byl "muj" a nebyla to zadna sranda. Bylo to teda v ramci republiky,ale...opravdu kdyz mate vse stejne (recepturu,stroje,obaly atd.) vzdy je produkt jiny. Taky to nechapu,ale je to tak. Nicmene ja delala vse proto,aby se produkt vratil ke standardu,na ktery jsou lidi zvykli a povedlo se. Tohle video jsem shodou okolnosti videla dnes a byla jsem znechucena. Jejich hnusne vymluvy a cas na promysleni odpovedi me sokoval. Navic znaceni obalu jako "tradicni ceske" kdyz je to vyrobene v polsku,vubec neni v souladu s legialativou o oznacovani potravin. No a ty lzi,ze je stejna receptura,kdyz dle slozeni a energeticke tabulky je zrejme ze neni,to je na zbliti jinak ja mam doma asi poslednich 10 piskotu a desim se,co koupim priste.
-
6.10.2015 12:51
Kamarádka o prázdninách pracovala v OPAVII na brigádě. Když podepisovala smlouvu, bylo tam, že nesmí o ničem co se děje uvnitř mluvit. Ale i tak Opaváci vědí své: už léta má Opavia "dvojté linky" - jedna jede pro ČR a druhá pro vývoz. Asi nemusím říkat, která ta linka používá lepší suroviny, recepty a postupy. Nechápu jak je to možné, ale je to tak. Přesun do Polska je jen další krok. Já v Opavě kousek od Opavie loni pracovala na archeologickém výzkumu... ten NESKUTEČNÝ SMRAD, který se tam linul, když začli péct.... od té doby nejím NIC od této firmy. Ale i konkurence se kazí, bohužel. No, buď si člověk musí péct svoje (velmi chutná varianta) nebo to nejíst vůbec (což mi přijde jako nejzdravější varianta )