Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
21.2.2018 17:27
Já dělám doma bez mléka buď jáhlovou - koupím si jáhlové vločky a ty stačí zalít horkou vodou a nechat odstát (stejně jako couscous) a nebo kupuju instantní kaše Nominal. Je jich spousta druhů a je v nich opravdu jen to, co by být mělo. Dcera má nejraději pohankovou a celozrnou. Mají i rýžovou atd. Jsou levnější než ty speciální kojenecké, není v nich nic navíc, nejsou doslazované atd. Zase jen zaliješ horkou vodou, necháš odstát a pak doděláš podle svého. Někdy přidávám med, někdy ovocné pyré, někdy karob, prostě podle situace. Dceři je skoro rok a dáváme je k večeři cca od 9. měsíce. Zkoušela jsem i kaše Hami, ale přijdou mi opravdu hodně sladké a takové hutné, až jsem měla strach, že bude mít malá zácpu. Jinak s mlékem děláme doma taky tu jáhlovou, rýžovou - uvaříš úplně do měkka a pak buď rozmačkáš a nebo rozmixuješ, a občas si děláme krupici