Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
3.4.2017 15:21
Je to nový trend a dle jedné zname a porodní asistentky to není uplne šťastný fenomén. Vysvětlují to tim, že to zrovna hrkne do žaludku, nepokousane a tim pádem nesmichane s našimi slinami a tudíž bez enzymů, ktere pomáhají tělu trávit. Zuby a sliny prý od něčeho jsou.
Já si sama občas dam -
3.4.2017 15:04
Poprvé jsem se s tím setkala v Americe a od té doby si je dělám v létě často. Strašně mi to zachutnalo. Do té doby jsem si dělala ovocné šťávy v odšťavňovači, ale vadilo mi, že se nezužitkuje ten odpad, takhle je to vyřešené. Většinou dávám jako základ meloun, abych nemusela tolik ředit a pak přidávám na co mám chuť.
A od malička doma děláme koktejly z jahod nebo banánu s mlékem a trochou smetany.