Těhotenský čaj

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 17.2.2011 22:46

Dneska mi dala kamarádka těhotenský čaj Leros baby. Vůbec jsem nevěděla, že takový nějaký je. Prý podporuje růst miminka. Jaké s ním máte zkušenosti ? Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já piju těhotenský čaj od Grešíka, sypaný. Je vynikající, ten Leros mi nechutná, to je blivajz. Piju čajík každé ráno a musím říct, že jako jediná z mých těhotných známých netrpím zácpou, ale fakt nevím, jestli je to tím. Jinak si myslím, že na vývoj miminka to nijak extra vliv nemá, je to spíš pro tvou pohodu a neškodí to mimču jako čaje s teinem.

  • Ahoj, taky jsem pila Leros baby, chutnal mi víc ne Teekane, ale vliv na růst miminka to asi nemá. Nakonec jsem šla na císaře o dva týdny dříve, protože se doktorům nezdál průtok krve pupečníkem. Malá se narodila 2.2. a neměla ani 2,5 kg, ale už krásně přibírá a má se k světu :-). Teď piju Leros kojící a dá se to.

  • existují čaje pro těhotné, ale zkušenosti nemám, takže nevím, zda mají nějaký dobrý vliv......uškodit zřejmě neuškodí.

  • ja jsem pila caje od leros a od teekane, maji primo tehotenske a oba jsou v ruzovych krabickach :) nejlepsi jsou tehu caje sypane, to same potom plati i pro caje na kojeni, ty jsou zase v hnedych krabickach od predeslych dvou firem.... ja ty tehu pila, jsou to smesi bylinek a mi bylinky chutnaji :) navic me dost palila zaha, takze toho nebylo moc, co bych mohla pit a ten caj mi delal dobre :) jinak do vetsiho hrnku jsem si dala jednu lzicku medu a uplne vynikajici :) ted ke konci tehu piju uz jenom caj z maliniku a to bez medu, ten je dobry i tak :) jinak potom pro podporu kojeni je hodne kvalitni caj od weledy, ale krabicka stoji stovku, narozdil od lerosu, ktery stoji 40kc... jinac jsou to proste bylinky, ty neuskodi, pokud to s nimi nerpezenes :) ty caje se proste nesmi pit na litry denne... a jestli to ma nejake ucinky nevim,nemam to s kym srovnat, ale cele tehu jsem mela bezproblemove a mimisek se krasne vyviji a hlavne je to nase mala ziva certice, nikdy jsem se nebala, ze by s ni neco bylo v neporadku ;) takze jsme si obe tehulkovani uzily a ted jen cekam, az seji bude chtit ven.... a pak muzu prihodit zkusenosti z porodu po piti tech cajiku, jestli pomohly ;) takze asi tak

  • já v prvním těhu pila čaje pro těhotné, a ted jsem marně vzpomínala proč:)))) ted si možná koupím až na konci těhu a pak určitě maliník..

  • Ahoj, já ten leros baby mám, růžová krabička a občas večer si ho umím uvařit, docela mi chutná. Ale jestli podporuje růst miminka, to nevím, ale nemyslím si to. určitě s ním ale nic nepokazíš.

  • Já první těhotenství, i teď druhé, popíjela nepravidelně (a popíjím) čaj od Weledy http://www.dudlikarna.cz/lekarna/caj-pro-kojici-zeny-porcovany-weleda/ ale hlavně jsem ho pila celou dobu při kojení (a to pravidelně) a myslím, že mi hodně pomohl při úpravě laktace v počátku a potom kdykoliv kdy bylo potřeba "navýšit poptávku" po mlíčku. V neposlední řadě mi jej upijí i teďka malá a moc jí chutná a nejen jí, ale i mě :-)

  • Leros mi teda taky moc nešmakuje. Grešík opravdu lepší. Já si dávám ale hlavně klasické čaje - ale pouze bez teinu, jako např. Rooibos, má čistící a antibakteriální účinky. Jsem milovník čaje a vypiju ho denně i 3 litry. Ale myslím, že nějaký zásadní vliv na miminko čaj mít nebude, ale tobě třeba pomůže s trávením.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist