Těhotenství po potratu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23222 17.2.2011 13:44

Zdravím všechny. Mám pocit, že bych mohla být těhotná, ale loni v říjnu jsem potratila, jaká je šance, že se tohle těhotenství uchytí? Nechci moc doufat... Má některá podobnou zkušenost? Jak vám to dopadlo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že šance určitě je. Já otěhotněla po provní menstruaci po revizi dělohy. a zatím vše ok - SEM 16 TT

  • alimos17.2.2011 14:05

    Ahojky, někde jsem četla, že potrat neznamená vyšší pravděpodobnost, že se bude událost opakovat v dalším těhotenství. Že je tam prostě stejná pravděpodobnost jako jindy. Takže ti moc moc držím palečky a věřím, že vše dopadne o.k. ;) Jinak mě tedy MUDr. řekl, že mám raději počkat 4 - 6 měsíců, tak dám na jeho rady. Ale u každého je to jiné, viď.

  • ahoj, určite sance je, od rijna uz ubehlo casu :-) A uz sis delala testik?? Kazda to ma jinak a nechci nijak strasit,ale pry je docela caste, ze jednou holka potrati a pak uz je to ok, takze neves hlavu, to by v tom pak muselo byt uz neco jineho aby se to opakovalo. (a taky nemuselo)

  • ahoj, já potratila loni v létě, zatim se nezadařilo:-(. Ale bylo mě řečeno, že potrat nemá vliv, naopak prý se často stává, že první těhotenství takto končí a další je úspěšné:-)!!!! Tak držím moc palce:-)!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist