Vodní dýmka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #300062 4.10.2015 0:47

Ahoj, jednou jsem byla s kamarádkama v čajovně na vodní dýmce a říkala jsem si, že bych někdy šla znova. Jenže ta kamarádka, která to objednávala a všechno řešila bydlí v jiném městě, které je nějakých 150km daleko, takže nemůže jít se mnou, aby to opět objednala. A já právě že nevím, co všechno bych potřebovala při objednávání vodní dýmky vědět. Pamatuju si jedině příchuť. Na co by se mě pak dál ta pan/í ptal/a ? Nemám moc ráda ten pocit, když by se mě zeptala a já nevěděla ani o čem mluví. Snad chápete, můj dotaz a budu ráda za vaši odpověď :) ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No moc nechápu, že to je taková věda...
    Prostě tam normálně zavoláš či přijdeš a objednáš. ;-)
    Ale nevím tedy, zda tam taky není omezení do 18 let.
    Proč si jí nekoupíš domů?

  • bestie5.10.2015 6:51

    Jediné, co můžou chtít vědět dopředu, je počet lidí, protože některé vodnice mají víc hadic (není to ale podmínka), a případně příchuť (možná ti tady dají na výběr mezi ochuceným tabákem nebo bylinkami).
    Každopádně ale doporučuju jít na vodnici alespoň ve dvou - sama bys toho měla plný kecky.

  • Složte se s kamarády a kupte si vlastní vodní dýmku, to je nejlepší :-) My jsme to tak udělali a je to super. Každý pátek nebo sobotu se sejdeme a nemusíme nic řešit :-) . Pokud si ji budeš také objednávat, tak se předtím podívej na https://www.testino.cz/vodni-dymky-test-recenze , mají tam uvedené kvalitní vodní dýmky, tak ať si dobře vybereš. My máme Shark Itero se dvěma šlauchy, a ta je skvělá :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist