Vyrábění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175863 12.7.2017 18:05

Dobrý den, mám teď hromadu volného času a nemám ho jak využít, napadlo mě že bych mohla něco vyrobit, nějakou dekoraci do domácnosti :) nemáte nějaké typy? Něco s čím máte samo zkušenosti? Popřípadě, jak se bavíte vy? Moc děkuji předem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik12.7.2017 18:10

    Dobrý den, když nemám co dělat, nebo potřebuji relax, tak háčkuji. Je hodně způsobů, jak trávit volný čas. Zacvičit si, běhat. číst, podívat se na film, Zajít si někam s kamarády. Záleží na tom, co vás baví.

  • jakýkoliv ruční práce jako je šití, háčkování, pletení, plstění, vyšívání, paličkování atd. když si chceš vyzdobit dům tak je fajn si do něj něco ušít-třeba nové závěsy, záclony, polštářky na pohovku, třeba i jednoduchou sukni pro sebe "na doma". můžeš si upaličkovat nebo uháčkovat nějakou krajku a ozdobit tím cokoliv co budeš šít...... jsou různé workshopy, kde se naučíš co neumíš nebo i na netu je spousta návodů podle kterých se toho dá hodně naučit. mě baví sušit bylinky na ozdobu i na léčení, trochu zahrádka, hodně mě baví šít, vyrábět mýdlo a svíčky. můžeš i namalovat vlastní obraz. prostě fantazii se meze nekladou;-)
    ještě přidám svoje oblíbený stránky kde občas čerpám inspiraci, třeba tam taky najdeš co tě zaujme a případně odtud se dostaneš na další nápady https://carujeme.cz/navody-inspirace/dum/

  • V komentářích píšeš, že jsi z vesnice - nějakou "dílnu" (rozuměj prostor, kde by se dal páchat nepořádek) tam nemáš? Jestli jo, tak doporučuju pořídit modelářskou vrtačku. Moje nejoblíbenější hračka :-D

  • sisterrys13.7.2017 12:30

    Doporučuji zaregistrovat se na pinterestu, tam je spousta zajímavých nápadů. Mě baví kanzashi (kytičky ze stužek, dají se použít jako ozdoba), skládání z čajových sáčků, naušnice z korálků a fima, scrapbooking. Na dekorace bytu se chystám, zaujaly mě košíky pletené z novin nebo oblepování krabic provázky.

  • Ahoj, zkus mrknout na https://kurzyonlinezdarma.cz/ - já se podle toho zrovna učím paličkovat a musím říct, že to vysvětlují moc pěkně. Kurzů je tam plno, hodně na ruční práce a celkově kreativní činnosti, takže si myslím, že tam určitě něco najdeš :)

  • Ahoj, doma se dá vyrábět kde co. Já mám také největší problém s inspirací, tak koukám různě po internetu nebo Pinterestu. Tam je tolik nápadů :-) . Vloni jsem si koupila skleněné tácy z https://www.krasne-sklo.cz/sklenene-tacy/ a na ně si dávám všechny výrobky, abych je měla pěkně u sebe. Teď se už pomalu chystám na nějakou podzimní dekoraci, tak uvidím, co nakonec vymyslím :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist