Vytrhané obočí,co teď s tím? =(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37209 20.2.2011 17:29

Ahoj holky... Mám problém a to dost velký =(..Trhala jsem si obočí ale celé jsem to skonila .. Vytrhla jsem si víc než sem měla a teď mám obočí tak 3 Cm.. Je to hrozné,i mamka co si toho všimla začla ječet co si v mých letech trhám obočí .. A teď vůbec nevím co s tím mám dělat =(..K nějáké kosmetikářce mě mamka nevezme a tak nejspíš počkat až doroste..Ale za jak dlouho?Nebo máte nějáké rady Vy? Děkuji moc za odpovědi..

Je mi teprve 13náct .. A nevím co mě to napadlo =(..No takže radíte čekat až doroste.. Za jak dlouho myslíte , že obočí doroste? :S Děkuju..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1320.2.2011 17:42

    Ted s tim neudelas nic, musíš počkat až ti obočí doroste...kosmeticka by ti ho stejnak jen domalovala a to ti moc nepomuze :-( a hlavne nevydrží :-)

  • Příště zajdi ke kosmetičce, ona ti ho vytrhá do nějakého tvaru a ty si ho pak můžeš jen upravovat. Teď nemůžeš dělat už nic, počkej až to doroste, jestli je to fakt strašný, tak si ho můžeš domalovávat. Nikdo ti nic jiného neporadí...

  • Pokud se už maluješ, tak si ho můžeš domalovat lehce tenkým štětečkem a stínem v odstínu obočí (tužka vypadá moc násilně). Ale chce to natrénovat a hlavně být nalíčená celá, jinak budeš vypadat jak ty důchodkyně, co si napatlaj pusu narudo (většinou se ani netrefí :) a černou linkou si namalujou vypadaný obočí, krasavice :) Kosmetička ti s tím nemá teď co udělat. Jinak musíš počkat, až ti doroste. Až si ho budeš chtít trhat příště, je lepší si zajít nejdřív ke kosmetičce, aby tomu nasadila ten správný tvar, aby nebylo moc tenké, tlusté a aby byly obě souměrné, pak už si jen doma vytrháváš ty chloupky, co dorůstají. Protože ty se v zrcadle vidíš trochu zkresleně, může ti připadat delší a silnější, než ve skutečnosti je. Taky se mi povedlo si ho vytrhat moc a nevěřila jsem, že to vypadá blbě, dokud jsem se neviděla na fotce :)) A ke kosmětičce můžeš sama, na to přece mamku nepotřebuješ, ale záleží, kolik ti je.

  • Počkat až doroste, a na příští trhání pozor. Vím, že je to hodně brzo, ale podle mě je důležité myslet dopředu. Ve starším věku, po 50 pak obočí řídne a těm, kdo si ho teď hodně trhají do tenka, se pak může stát, že nebudou mít nic. Navíc teď je modernější širší, a to už delší dobu. Tak opatrně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist