hnědé špinění ve 38+1tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #7376 21.4.2012 9:21

mám se začít těšit na sviště..? Nebo myslíte, že je to po včerejším větším úklidu - několikeré stírání podlahy, drhnutí oken, dveří, radiátorů atd..? Je pravda, že večer jsem byla celá tak bolavá, že jsem nevěděla jak si lehnonut a usnula jsem jen díky únavě, protože jsem kmitala od osmi ráno do šesti.. Od 27tt, kdy jsem ležela v nemocnici na kapačkách a ATB, mi hrozili předčasným porodem, ležela jsem, brala dávky Magnezia jak pro koně a Duphaston na kontrakce, ale od 36tt, kdy jsem vše vysadila, jako bych snad ani nebyla těhotná.. Párkrát jsem měla i 6ti hodinové poslíčky, to jo, ale pořád jsem měla čípek na Y1 - Y0,5 s naléhající klenbou a teď ve čtvrtek jsem byla teprva na X1, hlavička ve vchodě.. Sice mi doktor říkal, že to může přijít kdykoliv, kór když máme v ženském pokolení překotné porody, ale netvářil se, že by to mělo přijít dva dny po poradně :) Záda mě bolí, ale to přikládám právě tomu včerejšímu zohýbání se ke kýbli atd.. No jako nevadilo by mi, kdybych jela rodit, ale manžel je chudák celej vyplašenej:-) Sama jsem relativně v klidu, jen nevím kdy to čekat, jestli ještě můžeme jet dneska na nákupy, co jsme chtěli na poslední chvíli zařídit, nebo mám raděj být už doma....... Co holky? :) Břicho mi tvrdne, ale to je u mě na denním pořádku, že to poslední dny i trochu bolí je taky v normálu, vzhledem ke čtvrtečnímu nálezu..... Takže mi vlastně krom hnědého špinění nic není.. Má někdo podobnou zkušenost? Jo a zátka to nejspíš nebyla, bo po hlenu nebylo ani památky..

Holky moje, před chviličkou jsem si vlezla do vany, dala jsem si jen trošičku vody, abych si nahřála svoje zmrzlé pozadí z vycházky a najednou šup! odešla mi hlenová zátka :-D přiznám se, že jsem si chvíli myslela, že snad chováme medůzy :-D tak uvidíme, kdy se nám to rozjede! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.
    Úplně stejnou zkušenost nemám, ale druhý porod u mne začal hodně rychle. Jediný příznak jaký jsem měla, bylo to, že mi bylo špatně od žaludku. To mi pak vysvětlili, že to bylo tím, jak rychle jsem se otevřela a začala rodit. Pak mi i praskla voda a to jsme teprve jeli do porodnice.
    Břicho mě ani nebolelo, ale strašně mě bolely záda. I na porodním sále mě víc bolela záda než břicho.
    Záleží na tobě s nákupem, ale rozhodně bych na tvém místě nikam nechodila sama. Já ještě pár hodin před tím sázela strom. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 137 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist