hnědý výtok

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41295 22.6.2012 10:49

Ahoj holky,jsem tady nova a hned jdu na vas s dotazem :)
od 8-11 června jsem měla MS (podotykam že pred tím mi musela dr píchnout vyvolavačku) pak jsem šla 15.června na kontrolu a DR viděla vajíčko ve vaječníku a že se máme pokusit snažit,tak sme na to hupsli a pak ob den sme to jistili :) od 20,21 a 22.6 mam hnědy vytok a bolest břicha. Tak by mě zajimalo co to muže být? Někdo říká,že zahnízděni.Kdy by eventuálně mohli být na testu vidět // ...?? Děkuju za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud nečekáš MS, což v této době asi ještě ne, tak by to mohlo být to uhnizďování. Těhotenský test by se měl dělat až v první den očekávané MS, ale můžeš to zkusit 11.-13. den po oplodnění, třeba už tam bude dušík :-), když ne, tak to zkus za dva dny, nebo za týden... Na negativní výsledky ale počkej déle, hladina hcg může být slabá i když se zadařilo. Přeji, ať tam jsou //. :-)

  • Ahojky, mohlo by to být to uhnizďování. U mě to tak bylo. Cca týden po ovulaci jsme měla dvoudenní hnědý výtok - špinění...a uhnizďování to u mě bylo. Testík jsem si dělala až tak týden na to (takže 14 dní po ovulaci) a už byl pozitivní. Tak držím palečky

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 414 otázek, kterým se dostalo 272 138 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist