špinění v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73039 25.8.2012 18:08

Ahoj holky, mám strach, jsem v 6.týdnu těhtenství. Doteď vše ok od zjištění, ale dnes ráno na papíru po WC lehké špinění , pak nic. Celý den je mi blbě, ale to asi z nervů, furt na to myslím v loni jsem potratila v 9. týdnu. Tak mám úplně strach aby mi zas mudtr neřek, že nevidí srdeční akci. Od loni mi tu zůstal utrogestan,tak jsem si h teď zavedla a fut ležim od rána. na netu píší, že je to normální špinění v 6.týdnu ale že to taky může být potrat samozřejmě ale to má příznak i křeče v břiše - takže je samo mám, od té doby co jsem si to přečetla. Máte někdo zkušenosti jakéoliv? Kolik jste brali Utrogestanu? a pomůže hořčík?:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem špinila v 6tt a byla jsem s tím na pohotovosti,nechali si mě 2 noci na pozorování, nasadili mi Utrogestan 2-2-2 a tak jsem to brala do 14tt a ještě Ascorutin 2-2-2,ten jen v nemocnici a klid,takže ležet a odpočívat!. Pokuď zítra budeš zase špinit tak si dojdi k doktorovi ať na tebe mrkne ;-)

  • taky sem špinila v 6tt byla sem na gynekologické pohorovosti kde si mně nechali 2 dny s trogestanem a ascorutinem

  • ahojky,já mám za sebou 2 potraty v 9tt...teď jsem těhu a špinit jsem začala v 6tt bez bolestí,ihned sem kmitala na pohotovost a museli mě na týden hospitalizovat s Ascorutinem a Utrogestanem a měla jsem nařízeno jen ležet. Teď jsem skoro 10tt, a stále beru Utrogestan 3x2 tbl...špinění díkybohu ustalo...držím palečky ať je vše ok!

  • Ahoj, já špinila v 8 tt - žádné prášky jsem nedostala, jen jsem odpočívala, trvalo to tak týden
    a byla to jen prasklá cevka v děloze, takže se neboj.. nemusí to znamenat nic špatného. Ale k Dr. bych ti radila zajít.. než si to potom vyčítat.

  • Ahoj, já jsem taky začala špinit v 6.týdnu, dojela jsem na pohotovost a už bylo pozdě. .. ale moc držím palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 141 odpovědí a 410 143 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist