Ideální bydlení pro rodiny s dětmi v Praze? Byty Na Vackově jsou lákavou volbou!

Praha je magnet, který přitahuje úspěšné a kreativní lidi. V posledních letech byl ale problém najít vhodné bydlení. Naštěstí už to neplatí a metropole stává dostupnější, tím i atraktivnější pro rodiny s dětmi. Ceny na realitním trhu se stabilizovaly, k tomu banky nabízejí čím dál zajímavější hypoteční sazby, dalším důvodem jsou rezidenční projekty, které vznikají. Jedním z nejlukrativnějších jsou Byty Na Vackově, za jejichž výstavbou stojí osvědčená společnost Metrostav Development. Výstavba více než dvou stovek bytů různých dispozic probíhá v horní části Žižkově, který disponuje výbornou infrastrukturou, k tomu nechybí zelené plochy.

Ideální bydlení pro rodiny s dětmi v Praze? Byty Na Vackově jsou lákavou volbou!

Skvělá lokalita i bez auta

Horní Žižkov, známý také jako Vackov podle hlavní ulice, kolem které vzniklo několik bytových domů, se stal jedním z nejžádanějších míst v Praze díky své výborné poloze v blízkosti centra a vynikající moderní infrastruktuře. Bytové domy jsou navržené tak, aby vyhovovaly potřebám obyvatel včetně rodin s dětmi nebo seniorů. Především se jedná o oblast perfektně přístupnou městskou veřejnou dopravou, proto není potřeba ani vlastnit auto. Neméně zajímavá je dostupnost veškerých služeb v okolí a možnost relaxovat či sportovat v nedalekém parku Židovské pece.

Benefity k nezaplacení

Koupit byt v Praze nebo malý domek se zahrádkou v satelitu ve středních Čechách? To je otázka, před kterou mnozí manželé plánujícími rodinu stojí. Byt pro rodinu na Praze 3 je v mnohém ideální, metropole nabízí široký výběr kvalitních škol a školek v českém jazyce, ale rovněž v angličtině nebo v němčině. Vyrazit po práci do parku na piknik nebo na procházku? Při každodenním dojíždění nezbývá čas na relax v přírodě, natož energie na sportování, život na Žižkově ale umožňuje každodenní pohyb na čerstvém vzduchu v parcích, kterými tato městská část doslova oplývá.

Ideální bydlení pro rodiny s dětmi v Praze? Byty Na Vackově jsou lákavou volbou!

Čas na sebe sama

Satelity nebo vesnice ve středních Čechách bývají přes den naprosto vylidněné, většina obyvatel se přesune do metropole a večery se tráví na gauči u televize nebo na terase či v garáži u sklenice piva se sousedy. Život v metropoli je mnohem pestřejší a bohatší, protože kulturní a společenské akce se konají takřka každodenně, navíc je během roku na programu celá řada festivalů nebo aktivit, které jsou určené pro dospělé i děti. Kultura podněcuje zvídavost a samozřejmě vede ke spokojenějšímu rodinnému životu, což platí i pro sport. Na Žižkově je nepřeberně sportovních klubů a spolků, které umožňují sportovat úplně všem.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist