Kefírová buchta s povidlovými piškoty
Ingredience:
na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti
Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C
Postup:
Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.
25.11.2017 14:00:00
Vypadá luxusně
Koukám, že vy máte rádi echt tučný věci
ale ta sekaná vypadá luxusně!!
terryk Po čtyřech měsících, kdy jsem nemohla žádné uzeniny, mi teď nejvíc chutnají klobásy a maso.
navíc přítel potřebuje mleté jídlo kvůli žaludku. Ale sekaná bude tak jednou za půl roku, to nepatří k oblíbeným. A polovinu asi odnesu taťkovi, který ji má rád.
Jo, na klobáskách jsem teď v posledním tehu taky ujížděla
a dala bych si i teď, kdybysme nějakou měli
jinak sekanou mám už zase ráda, ale neumím si ji představit s tou slaninou
Ta je jenom nahoře a krásně křupavá.
To věřím
zní to lákavě.
Ta slanina nahore me na tom zaujala nejvic
do dnes vzpominam jak jsem si na jedny dovoleny uzivala na snidane michany vejce a k tomu do krupava vypecenou slaninku
nikdy se mi ji nepovedlo takhle doma udelat
asi zas budem muset jet pres pul sveta, abychom se nazrali vykrupane slaniny 
envie1 Tak to zkus udělat sekanou, nahoru položit plátky slaniny a péct na 180 stupňů asi 50 minut a budeš ji mít.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.