Kefírová buchta s povidlovými piškoty

Ingredience:

na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti

Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.

signal-2017-11-25-134157 signal-2017-11-25-135027
25.11.2017 14:00:00
Emoce:
Komentáře:
  • sisterrys 22.12.2017 20:27

    To vypadá na těhotenský chutě :-D ;-)

  • buccaneerka2 22.12.2017 21:16

    Ale ne, jediné, co teď moje těhotenské chutě zbožňují, je kyselé zelí... ale banány jsem měla koupené a nemůžu je pozřít, protože z nich zvracím. Tak jsem je zkusila mixnout na zmrzlinu. Není to špatné, ale po jednom nanuku mi není úplně nejlépe, takže zřejmě banán nepozřu do konce těhu v žádné podobě. :-(

  • sisterrys 23.12.2017 9:09

    Aha, takže za to stejně mohou těhotenské chutě ;-) Já jsem právě na zmrzline ujizdela.
    Nemohla jsem naopak čokoládu, kterou miluju. Jakmile ale přešly kolem 18tt nevolnosti, už jsem zas mohla vše. ;-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.