Pruský mřížkový koláč

Ingredience:

Kvásek: mléko, cukr, droždí
Těsto: máslo, cukr moučka, žloutek, hrubá mouka, sůl, pomerančová kůra, vanilkový cukr
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr moučka, vajíčko
Maková náplň: mléko, mletý mák, cukr moučka, vanilkový cukr, med, máslo, strouhaný perník na zahuštění

Porce: 10 | Doba přípravy: 60 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C

Postup:

Pošlu zájemcům. Klasické kynuté těsto. Náplň jsem dávala povidla nebo tvarohovou s vajíčkem a cukrem.

signal-2018-01-22-204011
27.01.2018 11:10:18
Emoce:
Komentáře:
  • buccaneerka2 5.11.2017 17:37

    Podobné jsem dělala včera:-)

  • Bývalá uživatelka #176511 6.11.2017 7:48

    Ty jsou ;-)

  • Borlova 6.11.2017 15:12

    Mňáááááám a nám stále nepeče trouba :-( Budu muset skočit asi k dědovi něco upéct :-) Ty taky vypadají moc dobře ;-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.