Pruský mřížkový koláč

Ingredience:

Kvásek: mléko, cukr, droždí
Těsto: máslo, cukr moučka, žloutek, hrubá mouka, sůl, pomerančová kůra, vanilkový cukr
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr moučka, vajíčko
Maková náplň: mléko, mletý mák, cukr moučka, vanilkový cukr, med, máslo, strouhaný perník na zahuštění

Porce: 10 | Doba přípravy: 60 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C

Postup:

Pošlu zájemcům. Klasické kynuté těsto. Náplň jsem dávala povidla nebo tvarohovou s vajíčkem a cukrem.

signal-2018-01-22-204011
27.01.2018 11:10:18
Komentáře:
  • terryk 20.7.2018 20:36

    Vypada to chutně. A bod dávám i za odvahu strávit část tropického dne u trouby. Já se potom i na zadku ještě teď, a to jsem strávila tři hodiny na koupališti :-D

  • Shierley1 20.7.2018 20:51

    Ty jako u nas bylo 20 a zatazeno s vetrem, kdyz jsem to davala pect :-D

  • terryk 20.7.2018 21:05

    Ty brdo, jinej kontinent :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.