Veganské kynuté buchty, plněné čokoládou

Ingredience:

kostka droždí + lžíce cukru + 250 ml vody, nechat udělat kvásek.
ten potom zamícháme do:
půl kila mouky
špetka soli
vanilkový cukr
50 gramů rozpuštěného rostlinného tuku (nebo oleje)

něco na náplň, já zvolila domácí čokoládu :-)

Porce: 4 | Doba pečení: 15 | Teplota: 180 °C

Postup:

Postup úplně stejný, jako u NEveganských buchet. :-)
a prostě jen upéct a sežrat! :-D

25.01.2015 15:18:59
Emoce:
Komentáře:
  • samsonoh 4.11.2017 0:12

    Mňaaaam!

  • buccaneerka2 4.11.2017 0:52

    A zítra ráno se chystám na moravské dvojctihodné koláče. :-)

  • Bývalá uživatelka #175376 4.11.2017 9:00

    Ooo mňaam :D :D Tohle si musím udělat :D Minule mi mamka udělala slaný koláč z listovyho,dýní,vajíčkem,cibulkou a to bylo luxusní

  • samsonoh 4.11.2017 10:11

    Ty jo, to jsem ještě neslyšela - dvojctihodný koláč.
    Já se teď chystám na lívanečky, dostala jsem na ně chuť :-)

  • buccaneerka2 4.11.2017 10:14

    samsonoh No, pokud se povedou, tak ti to dneska zdokumentuju. Jsou z kynutého těsta, nejprve se zadělají jako buchty s tvarohem a potom se na ně shora přitlačí sklenička a do toho důlku se dá druhá náplň (povidla, mák nebo ořechy). Proto dvojctihodné. Za chvíli běžím k mamce pro mák a jdu na to. :)

  • samsonoh 4.11.2017 10:41

    Joooo, tak to znám! Ty jsou boží!!! :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.