Tofulín

Ingredience:

1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.

Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0

Postup:

Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺

070120162000
07.01.2016 18:08:57
Emoce:
Komentáře:
  • Single 4.1.2013 15:53

    Moc gratuluji :) Tak hlavně hodně zdravíčka a držím palečky :)

  • SimonaF 4.1.2013 15:54

    Gratuluji ;-) A přeji aby všechno proběhlo v pořádku a byli jste zdraví!

  • Triss 4.1.2013 16:36

    Moc gratuluji :-) a přeji bezproblémové těhotenství!

  • petulinkaa13 4.1.2013 16:37

    gratulujiiiii :-)

  • Bývalá uživatelka #42955 4.1.2013 17:34

    gratuluju moc moc

  • Bývalá uživatelka #41015 4.1.2013 17:56

    Přidávám se ke gratulacím:-)

  • Bývalá uživatelka #55269 4.1.2013 18:24

    gratuluji :-)

  • Bývalá uživatelka #37473 4.1.2013 19:00

    Gratuluji. Krásně se to tady rozjíždí po Novém roce s novými těhulkami. Doufám, že v brzké době se to podaří i nám. :-)

  • Bývalá uživatelka #42741 4.1.2013 19:38

    Velká gratulace! 8-.

  • Ema.Manylee 5.1.2013 17:04

    Mockrát Vám všem holky děkuju:-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.