Tofulín
Ingredience:
1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.
Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0
Postup:
Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺
07.01.2016 18:08:57
Znamenám si do seznamu, až nebudu vědět, na co koukat. Vypadá to dobře
Adam se v téhle roli předvedl. Vždy hrál idiota, ale tahle role je na metal.
Musím říct když jsem to viděla poprvé před dvěma lety, tak jsem si ze začátku říkala, jéé to bude nuda, když je to drama to na něj nebude sedět, ale opak byl pravdou, tady se mi líbí jaký výkon předvedl.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.