Tofulín
Ingredience:
1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.
Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0
Postup:
Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺
07.01.2016 18:08:57
Mňaaaaaam. Pošli mi něco. Já sice nevím, zda mám těhu chutě, ale poslední dva týdny zbodnu všechno, co vidím. A toto vypadá fakt úžasně.
buccaneerka díky
strašně jsem se přecpala
ale zatím mi není špatně
manžel se dnes vrátil ze služebky a přivezl mi dárek, tak se mu chci odvděčit něčím dobrým k snědku
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.