Tofulín

Ingredience:

1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.

Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0

Postup:

Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺

070120162000
07.01.2016 18:08:57
Emoce:
Komentáře:
  • Martasek89 17.8.2012 7:32

    Tak to si teda užije, tolik včeliček :( :)

  • Bývalá uživatelka #18914 17.8.2012 8:43

    je to krásnej klučík :-) tak at ho to moc nebolí ani příště ;-)

  • Bývalá uživatelka #2173 17.8.2012 8:58

    Je to šikulka:-)

  • Maki89 17.8.2012 14:46

    Děkujem:-) a Rotarix je do pusinky,tak to mu bude jistě chutnat;-)

  • Martasek89 17.8.2012 16:11

    Tak to já zase nemusím malé dávat všechno, takže ji té bašty ušetřím :D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.