Tofulín

Ingredience:

1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.

Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0

Postup:

Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺

070120162000
07.01.2016 18:08:57
Emoce:
Komentáře:
  • terryk 13.2.2017 18:38

    Tos mě rozesmála, zrovna v sobotu jsem podobnej muffinovej polotovar taky dělala, akorát od dr oetkera:-D a všechno jsem to zatrest i sežrala:-D

  • samsonoh 13.2.2017 18:42

    povedly se nádherně! Úplně si říkám, že s tím jak mi manžel zakázal péct, aby sám nekynul (což se stejně nestalo), tak , tak jsem na to i ztratila chuť. Asi bych to měla přehodnotit a znovu se do toho pustit ;-)

  • Michalla 13.2.2017 19:10

    terryk No vidíš a je to taky dobrý, rychlý a dobrý :-D Polovinu jsme už sňamtali teď a polovinu jsem schovala na zítra :-D
    samsonoh Jednou za čas přece něco sladkého na nervíky neuškodí :-D

  • samsonoh 13.2.2017 19:16

    michalla ... jj to jsem si taky říkala a těch "jednou za čas" jde na manželovi vidět už 4 roky :-D

  • terryk 13.2.2017 20:00

    Dobrou chuť:-)

  • Michalla 14.2.2017 6:23

    samsonoh no jo není jednou za čas jako jednou za čas :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.