Andělský nadýchaný perník
Ingredience:
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje
1 1/2 hrnku cukru
1 čokoládový pudink
2 vejce
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
3 lžíce kvalitního kakaa
3 lžíce povidel, nebo marmelády
1 lžička skořice
hrst nasekaných vlašských ořechů
1 čokoládová poleva
Porce: 10 | Doba přípravy: 20 | Doba pečení: 40
Postup:
Do jedné mísy smícháme všechny sypké suroviny a do druhé mísy dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a pak vmícháme do sypkých surovin s moukou.
Na plech dáme pečící papír, vylijeme na něj těsto a pečeme tak 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Pomažeme čokoládovou polevou, můžeme ještě posypat kokosem, nebo mletými ořechy.
POZNÁMKA :
Kdo by chtěl, může ještě perník rozříznout a promazat nějakou marmeládou, nebo džemem. Já to nedělám, protože perník je báječný už tak bez promazání a jiný už nedělám!
Vypadá moc dobře.
určitě moc chutnal
lucy0202 děkuji, dělala jsem potahovaný prvně, tak dle toho i vypadal
Vážně?podle fotky bych řekla,že už v tom máš praxi
taky bych řekla, že to není poprvé
že už to umíš, jsi šikula. O téhle potahovací hmotě jsem neslyšela, ale rozhodně zkusím, vypadá daleko levněji než marcipán nebo fondán.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.