Lasagne s broskvema
Ingredience:
Lasagne
Besamel - 100g masla, polohruba mouka, 500ml mleka, 1 jogurt
Tvaroh - 1 vanicka, 1 zloutek, cukr
Ovoce
Drobenka - 20g cukru/polohrube mouky/masla a trocha platku mandli
Porce: 4 | Doba přípravy: 60 | Doba vaření: 10 | Doba pečení: 50 | Teplota: 170 °C
Postup:
Nejdřív se udělá besamel do ktereho se zamicha oblíbený jogurt (oo vychladnuti). V mezi case je potreba pripravit oslazeny tvaroh se zloutkem. Trochu drobenky a hlavne ovoce dle chuti Nasledne do vymezeného pekacku se davaji jednotlivé vrstvy. Lasagne se pouzivaji nepredvarene. Pak se to zakryje alobalem a na 35min do trouby a pak se odkryji, posypou drobenkou a jeste 15min zapecou.
24.05.2017 12:22:47
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.