Aktovka pro prvňáčka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #239030 22.6. 21:32

Maminky, dáte mi tip na kvalitní a lehké aktovky pro prvňáčky? Jaká značka se Vám osvědčila?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Emmmaaa22.6. 22:46

    Doporučila bych značku

  • adynka8823.6. 17:29

    Ahoj, za nás je to baagl. Měli jsme od nich batoh pro dceru do první a druhé třídy a oba roky vydržel a stále vypadá hezky. Je lehký, prostorný a dobře sedí na zádech. S taškou jsme koupili i lahev na pití se stejným motivem. Neteče, těsní dobře a má fajn pítko.

  • Bibiana9924.6. 19:24

    My jsme pro dcerku vybrali tuto aktovku https://hamaskola.cz/produkt/skolni-aktovka-batoh-2in1-plus-pro-prvnacky-6dilny-set-step-by-step-glitter-heart-hazle/ a je fakt lehká, díky zádovému systému - Easy Grow System roste s dítětem, je krásná, kvalitní, má plno vychytávek a dcerka je z ní nadšená.

  • eli25525.6. 14:56

    Ahoj jak už se tu psalo za nás je to taky baagl, my objednávali z e-shopu nejkufry. My objednali školní set, kde byl penál a sáček na boty. Máme už druhým rokem a vypadá stále skvěle. :-)

  • ZdenaH10.7. 11:15

    Osvědčila se mi škola, kde první čtyři roky žádné bágly nenosili. Copak máme dobu Marie Terezie? Máme dobu kdy se můžete Marie Terezie zeptat přímo a ona vám doopravdy odpoví. Já se ptal Einsteina. Víte co je škola? To není základ života jak se mylně traduje. Škola je první a poslední pilíř feudálního státu. Výsměch habsburků komenskému. Původ každé války. Schválně jak dlouho po zavedení povinné školní docházky začala první světová válka? Kdo ji prohrál a zaplatil za císařství? Kdo prohrál ve druhé světové, ale nestydí se slavit vítězství? Kde leží země království českého? Kdo byl králem Kladska? :-o kolik znárodnil Beneš a proč jsou jeho dekrety součást českého zákona? Jak se liší doba nesvobody od totality? Jestli víte o čem mluvím, nemáte to ze školy. Učte dítě doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 137 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist