Bakterie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532289 4.7.2023 19:29

Dobrý den,

omlouvám se, že Vám píši sem, ale jsem nedočkavá. Pokud jsem pila hodně tekutin, aby se mi chtělo na záchod, abych si mohla udělat těhotenský test po tří týdnech od styku, může to, že jsem pila hodně tekutin ovlivnit výsledek testu? Test jsem si udělala ráno, ale musela jsem pít hodně tekutin (ráno) aby se mi chtělo. A ještě mám druhý dotaz, může streptokok či bakterie ve vagíně ovlivnit výsledek testu? Byl mi zjištěný streptokok ve vagíně a ani jsem o něm nevěděla, jelikož mi nedělal žádné potíže. Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Trochu zvláštní aby tu v tak krátké době byly dva stejné dotazy, ne?!

  • macicekkajik5.7.2023 22:00

    Streptokok testy neovlivní, ale pít hodně vody před testem by se nemělo kvůli rozředění hcg v moči. Lepší je test nechat na dobu, až se ti chce samo od sebe bez pití velkého množství vody.

  • syd9.7.2023 8:09

    Muset pít "hodně" kvůli tomu, aby ses byla schopná vyčůrat, neni normální. Je otázka, co je pro tebe hodně. Moč by měla bejt jen světle nažloutlá a to je normální stav. Žádnej močovej test nepředpokládá dehydrataci jako podmínku svojí proveditelnosti. Měla bys mít potřebu čůrat tak každý dvě až tři hodiny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist