Barva na vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404524 20.5.2021 10:52

Ahoj :-) máte prosím některá zkušenost s barvami Colorista od L'Oréal? Mám odbarvované vlasy do blond / zrzavá a toužím po nějakém netrvalem a nedlouhodobem obarvení pár pramínků na nějakou bláznivější barvu :-) Jak dlouho vydržely než se vymyly a případně jaký odstín? :-) Nebo doporučení na jiný produkt? Klidně něco co se po jednom dvou lyžích vymyje. :-) díky!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když jsem byla mladá a blbá :-D tak jsem začínala s sampony, pak barvy z drogerie a nyní už jen kadeřnické barvy. A ani po šamponu se mi vlasy nikdy nevymyly do přírodní barvy. Nejhorší jsou červená, zelená, fialová apod. po pár umytích to vypadá příšerně >:-[
    Co jen křídy na vlasy?

  • ahoj, já si občas ráda zpestřím vlasy barvou od schwarzkopf live - nejradši mám růžovou a fialovou. růžovou si míchám s kondicionérem, protože se mi úplně nelíbí tak výrazná barva, která jde přímo z tuby, potom mi vydrží třeba tak 4-5 umytí. poprvé jsem si ji dala rovnou z tuby a vydržela mi asi tak měsíc (vlasy si myju tak 2-3x do týdne) a odlesky růžový mi to pak ještě pár umytí házelo, ale fakt jen minimálně a když ses na to zaměřila. fialová je nádherná, pestrá, ale vydrží tak cca 3 umytí, pak se vymyje do růžové, která na vlasech drží opravdu dlouho (já ji vymývala asi 2-3 měsíce, ale poslední měsíc byl opět spíš s odlesky než vyloženě barva). mají i pastelové tóny, ale třeba růžový mi nedrží vůbec a fialková je hodně světlá a mám ji na sobě první den, tak nevím, jak dlouho vydrží (víc jak 3 pochybuji :D). každopádně za zkoušku to určitě stojí, pro představu já mám vlasy zesvětlené z takové lehce zrz :-)

  • Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně barvení vlasů, jakou máte zkušenost s barvou na vlasy, který by dokázala krýt i šediny?

  • Na šediny jsem barvu třeba přestala úplně používat a místo toho jsem začala pravidelně používat přírodní tonikum do vlasů, které dokáže vrátit vlasům jejich přírodní barvu. Nemusím si tak vlasy vůbec barvit.

  • Opravdu? A za jak dlouho to tonikum dokázalo vrátit vlasům přírodní barvu?

  • Používám pravidelně přírodní tonikum do vlasů https://www.gr7.cz/proti-sedinam1 , které mi po vypotřebování prvního balení, tedy asi po týdnu dokázalo vrátit přírodní barvu vlasů. Jsem s ním opravdu spokojená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 182 odpovědí a 410 169 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist