Brusinková paštika - whisky místo brandy?
Ahoj holky, teď trochu z jiného soudku. U známých jsem jedla výbornou brusinkovou paštiku. Chtěla bych jí vyzkoušet, ale mám jeden problém. V receptu je, že brusinky se namočí do 4 lžic brandy a pak se tím brandy podlijí játra. Já ale nechci kupovat kvůli tomuto láhev brandy. Máme doma rozdělanou whisky. Myslíte, že to tím můžu nahradit?
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
21.6.2013 11:07
Tak rozdíl je v tom že whisky je z obilnin a brandy je z vína a i sladší protože zraje v sudech po sherry,takže chuť se liší a pokud se tím impregnujou brusinky a ještě podlijí játra dává to asi specifickou chuť,ale v experimentech se meze nekladou,vyzkoušíš z whisky a uvidíš a nebo si ve speciálce zakup nějakou miniaturku s brandy,jen na to vaření.