Cestování do exotiky

Otázku položila: Pipeta 3.8. 0:27

Dobrý den, plánujeme dovolenou a doposud jsme cestovali hlavně po Evropě. Zatím ještě vybíráme destinaci, chceme k moři, ale určitě do vzdálenějších míst, např. Thajsko, Zanzibar, Latinská Amerika... a právě proto přemýšlím, jak s cestovním pojištěním...máte nějaká doporučení? Je potřeba si na něco dát pozor? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Xaboo10.8. 7:04

    Nemám bohužel zkušenost s obdobnými destinacemi.8-o Ale jak to vnímám já, řešila bych spíš zasíťovanost co do lékařských služeb, případně pokrytí autoasistence, pokud plánujete i půjčit auto + i pojištění storna zájezdu a pojištění zavazadel. Zkuste si to hodit do kalkulačky pro představu a pak pročíst podmínky jednotlivých pojišťoven. Já beru přes top-pojištění.cz, zkuste mrknout a dejte vědět zkušenost, prosím. https://www.top-pojisteni.cz/cestovni-pojisteni/kalkulace-a-srovnani

  • Kytka201514.8. 20:19

    Dobrý den, při cestování do vzdálenějších destinací, jako je Thajsko, Zanzibar nebo Latinská Amerika, je cestovní pojištění naprosto klíčové. Doporučuji věnovat pozornost především rozsahu krytí a zahrnutí případných rizik spojených s exotickými nemocemi nebo zpožděním letu. Také se podívejte, zda pojištění pokrývá i vaše aktivity, pokud plánujete například potápění nebo jiné adrenalinové sporty. Pro více tipů, co je třeba vědět při plánování rodinné dovolené v Asii, se podívejte zde https://cestovani-tipy.cz/rodinna-dovolena-v-asii-co-musite-vedet/. Šťastnou cestu!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 136 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist