Cibule do pomazánky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38158 11.11.2012 16:13

Ahoj holky. Když strouhám cibuli do pomazánky, tak mi většinou zhořkne. Poradíte mi některá, jak to mám udělat, aby nezhořkla? Chtěla bych mít pomazánku jemnou, bez kousků cibule. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cibule zhořkne když se seká při vysokých otáčkách v robotu a potom pokud pomazánku šleháš šlehačem, tak při tom šlehání. Takže pěkně ostrej nůž a hezky ručně nadrobno nakrájet (člověk časem získá praxi) a do pomazánky dát až nakonec a jen lehce ručně zamíchat (ne robotem/šlehačem). Takhle mě to naučila maminka a nikdy mi pomazánka nezhořkla :-)

  • Ahoj já teda většinou cibuli dělám v robotu pak je celkem jemná :) jinak nevim jak poradit aby nezhořkla když třebva není kuch.robot

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 515 otázek, kterým se dostalo 272 526 odpovědí a 410 418 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist