Citlivé zažívání u kočky

Otázku položila: Dalinkovaiva 12.12.2022 23:47

Dobrý večer, naše kočka má dost citlivé zažívání, poradíte co se vám na to osvědčilo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • la.denisa.la13.12.2022 10:23

    Dobrý den, hlavní je zjistit na jakou složku potravy má citlivé zažívání. Mohou to dělat nějaké granule... jejich složení a nebo třeba kombinace s něčím jiným. Chce to tak různě zkoušet a odhalit příčinu.
    Pak je to o tom nakoupit různé druhy, v co nejmenším balení které třeba nedráždí zažívání a testovat, pokud to bude žrát a nebude z toho mít potíže máte vyhráno.
    Hlavně nekupovat žádé nekvalitní levné sr..., prostě vyšší obsah masa, minimum konzervantů atd. Zaměřit se na krmiva označená jako "sensitive" a nebo prostě podle vaší kočky.
    Samozřejmě v případě, že by to bylo vážnější (moc často, krev) tak na veterině poradí, mohou se udělat testy jestli to není předzvěst něčeho vážnějšího.

  • SarahAlexandra13.12.2022 14:01

    Jakmile přijdete na to, co jí nevadí, tak už jiné krmivo nekupujte a nestřídejte je. Než se jí to srovná, doporučuju koupit probiotika, třeba Probican, dá se to sehnat i normálně online, není potřeba kupovat u veterináře. A pozor na granule/kapsičky s rybou, nedávno jsem četla, že spoustě koček na zažívání vadí (tak jako mléko), protože je to prostě "agresivní" jídlo. Chutná jim to, ale můžou mít intoleranci, tak bych asi zvolila jinou příchuť.

  • Výborné doplňky pro pejsky a kočky mají na veterinarni-lekarna-online.cz. Jejich doplňky můžu doporučit, máme je vyzkoušené.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist