Co cítí muži při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #477059 25.7. 10:22

Ahoj holky, řešili jste někdy s přítelem co cítí během sexu? Jaké je pro ně první vniknutí? Jaký mají orgazmus? Jaký je podle vás největší rozdíl mezi tím co cítíme my a kluci?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no nevím co úplně cítí při vyvrcholení, ale můj přítel před vystříknutím přestane přirážet a celý se prohne a zejede do mě co nejhlouběji a drží. A pak při cítím jak to pumpuje a hezky u toho vrní. …. Mě by zase zajímalo, proč to chlapi mají tak rádi, když se jim to dělá pusou 8-.

  • Co se zeptat toho chlapa?

  • diskutt5.8. 17:23

    Jako chlap se pokusím odpovědět.

    První vniknutí je natěšené, nedočkavé, čím hlouběji penis vniká dovnitř, tím je cítit větší teplo, vlhko, příjemno, ale i dobrá nálada. Hlavně když je vidět partnerka, která si to spojení užívá (líbí se jí to, těšila se stejně jako já a chce mě), o to je zážitek intenzivnější. U chlapů existuje taková přímá úměrnost... čím je nadrženější, tím více klesá IQ a odpadá myšlení :-D
    Potom to hodně záleží na situaci...na poloze, hloubce, rychlosti, kdo je ve vedení (protože první pocit trochu ustoupí do pozadí), jak moc jsem nadržený atd. Čím je chlap nadrženější tím se buď víc snaží déle vydržet nebo být co nejrychleji (záleží jestli je sobec nebo ne). Nebo bude co nejrychleji a ostatní si nechá na další kolo.
    Orgasmus je překvapivě skoro stejný jako při masturbaci, liší se intenzita nebo délka. Dalo by se to přirovnat k pulzu elektřiny, dobré nálady, endorfinů, emocí následované uvolněním, vyčerpáním. Rozdíl oproti ženám je určitě v intenzitě, ale taky samotném prožitku, u mužů je to rychlejší a povrchnější - rychlý nástup, rychlý odchod. Ženy to prožívají více emocionálně - vzájemná blízkost atd. Opět ale záleží na situaci, jak dlouho to bylo, kolikáté kolo to bylo, nadrženost, celková nálada, únava atd. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 384 otázek, kterým se dostalo 272 074 odpovědí a 410 112 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist