Dovolená - jižní Čechy - Lipno

Otázku položila: Anonymní uživatelka #198904 19.7.2015 10:04

Ahoj, chceme s přítelem na dovču do jižních Čech, převážně k Lipnu na týden pod stan, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo vlastní zkušenost např. z jaké strany je to nejlepší popř. kde je možnost stanování, samozřejmě jsem si našla na internetu možnosti, ale zajímala by mě vlastní zkušenost :) Díky za tipy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj my jsme byli na Lipně pod stanem už je to pár let zpátky. Stan jsme měli v kempu Modřín. Pláže jsou tam fajn, je to kousek do přístaviště lodí a katamaránů i do obce Lipno. v kempu jsou bufety, hospůdka a je to hlídané samozřejmě. V okolí je spousta vyžití, lanové centrum, bobová dráha. Jaké je to jinde nevím byli jsme tam jen jednou. Jiak do přístaviště je to pár minut procházkou po cestě kolem vody a tam je i půjčovna kolečkových bruslí a kol. Jsou tam i luxusní restaurace, ale ceny tomu odpovídali. Snad jsem ti trošku pomohla :-)

  • Ahoj, taky se ráda nechám inspirovat. Chtěli bychom taky na Lipno, nebo někam do okolí na dovolenou. Stan už máme koupený z https://armik.cz/army-shop-kategorie-spaci-pytle-stany-stany-pro-2-osoby/ , ale dovolenou ještě vybranou nemáme.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 105 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist