Hry na narozeninovou párty

Otázku položila: Bývalá uživatelka #149783 26.10.2017 19:05

Ahojky, v prosinci slavím 22. narozeniny, jako každý rok, chci udělat nějakou oslavu :) Chtěla bych nějaké nápady na super hry :) abychom se nedostali do situace, kdy se budeme nudit :) Hudba bude, ale to hned nikoho nechytne :) Budu ráda za všechny nápady :) prostoru bude dost :)

  • 26.10.2017 19:22:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys26.10.2017 22:23

    Za mě super kontaktní hra, které jsme říkali Nohy. Hráči udělají kruh, chytnou se za ruce a dají levou nohu přes pravou. Určí se hráč, který začne. Ten dá špičku libovolné nohy k patě hráče po pravé ruce. Tento hráč musí takto označenou nohu přemístit k noze hráče po pravici. Ten kdo neudrží balanc vypadává, vyhrávají dva poslední hráči. Vždycky jsme se u toho náramně pobavili. Vznikají u toho úžasný kreace.

    A další hra je s otázkami. Vytvoří se dvě řady, v každé stejný počet hráčů. Jedna strana bude pokládat otázku druhá odpovídat. Otázka musí vždy začínat stejným tázacím zájmenem (Proč, Kdo, S kým...). Hráči položí otázku naproti sedícímu hráči a ten na ni odpoví (tato část probíhá šeptem), pak se jedna řada posune a nahlas se říkají otázky, odpovědi jsou o jendoho člověka posunuté a vznikají tak komické situace.

  • Macinnna26.10.2017 20:06

    :-D:-DAhoj na mé oslavě jsme měli super hry tak ti je vyjmenuju: První nastříháš stejně dlouhou nit dlouhou a na konec přivážeš bonbon hra je v tom že konec tý nitě kde není ten bonbon si dáš do pusy a ten bonbon musíš dostat pomocí pusy nahoru bez rukou.:-) Další hra je že si rozložíš deštník a musíš ho za nejkradší čas ho složit a dát do toho obalu kdo má nejkradší čas vyhrává;-) Další máš tatranku zabalenou v obalu a třeba ty se svoji kamarádkou jí musíte pomocí pusy rozdělat.:-D Taky si můžete zahrát twister a aktivity.:-) Jinak další hra je ta že ti třeba mamka napíše na papírky třeba Marie terezie, karel got atd. prostě nějaký věci osobnosti nalepíte si to na čelo a budete odpovídat ano-ne.;-) Taky si můžete zazpívat karaoke na papírky napíšeš př. Michal David- Céčka atd. Potom si budete losovat a danou písničku zazpívá. Dále může být židličkovaná:-D Nebo molekule. Na další hru vás budete potřebovat židle budete v kolečku ta hra se jmenuje romeo a julie. Vyberete jednoho kamaráda/ku kterou pošlete pryč ten bude hrát romea a někoho snim tam mu zavážete oči. Zatím co romeo je pryč vyberete jednu julii může to být kluk i holka. Tý zavážete nohy potom romea přivedete do kruhu a on musí julii najít po hlase. (Ukázka: Romeo volá JULIE! A Julie ROMEO) Postupně se kolečko zmenšuje:-) Jinak si můžete zahrát taneční souboj kdo se jako první unaví prohrává. Flaška je taky dobrá. Jinak další hra je prase kvíkni ale na to musí být tma jednoho pošlete za dveře vy se schováte a potom ho pošlete dovnitř. On bude chodit a když se někoho dotkne řekne prase kvíkni on kvíkne a on ho musí poznat kdo to je.:-) Krocaní zápas je taky dobrý bojovat spolu na jedný noze:-p A stopovaná prostě klasika.;-) Kdyby si chtěla ještě nějaké hry napiš do zpráv určitě ještě nějaký najdu.:-)

  • Ahoj, nejsem si z tvojí otázky jistá, jestli chceš nenáročnou vtipnou hru nebo nějakou stolní. Jestli stolní, rozhodně doporučuju Activity, u kterých se opravdu zasmějete.

    Taky je super jedna hra, od které bohužel nevím název. Hraje se tak, že každý má několik karet s obrázky a uprostřed je jedna. Vždycky ji sebere ten nejrychlejší, pokud se obrázky shodují. Taky se karty odebírají a vyhrává ten s největším počtem. Možná to někdo znáte.

    Jinak, pokud budete jen menší parta a máte rádi sarkasmus nebo černý humor, mě a pár přátel vždycky hodně bavily Karty proti lidskosti, u kterých je úkolem složit tu nejvíc sarkastickou větu, co vám karty nabízí. Občas z toho vyjde velká sranda.

    A jestli byste radši nějakou hru, u které prostě nebudete posedávat, zkuste nějakou vymyslet. Třeba my jsme na táboře hrávali hru, že jsme ve dvojcích závodili, kdo si dřív oblékne několik vrstev oblečení, splní nějaký úkol a zase to vysleče. Ono to možná nezní nic moc, ale tu zábavu z toho dělají ti lidi, ne ta hra.

    Taky mě třeba zaujala hra, kdy se v páru držíte jako při ploužáku a jeden má na noze přivázaný balonek. Úkolem je prasknout balonek ostatním a uchránit si svůj. Poslední vítězí. A holky třeba, co minulý rok u nás na škole pořádaly majáles vymyslely, že měli dva lidi svázané ruce a každý tou jednou rozvazoval zasukovaný provaz. Rychlejší vyhrál. A jen z tohohle se dá vymyslet strašně moc věcí. Určitě by byla sranda se dívat, jak se dva snaží takhle třeba zavázat tkaničky, skládají tričko nebo něco takového.

    Taky má a kamarádčina nejoblíbenější hra je Hádej kdo. Ať už se jedná o mobilovou verzi Kufru a jeden popisuje druhému, co je, nebo jen papírovou, kdy se každý ptá na sebe, kdo je, je to skvělá hra u které se nasmějete. Mě teda osobně baví více ta mobilová, protože je na čas a člověk se kvůli tomu víc plete. Třeba kamarádka tam kdysi měla "prase" a já jak jsem si u toho krémovala ruce krém v růžové tubě se žlutým víčkem, řekla jsem "žluto růžové prase", čímž jsem nejen, že řekla blbost, ale ještě jí to řekla.

    A ještě mě nakonec napadá úplná klasika, aspoň pro mě a mé přátele je, kdo, kde, kdy, s kým, co dělali a proč. Jestli to neznáš, hraje se to tak, že každý má proužek papíru, napíše kdo, třeba "chlap", kde třeba "v supermarketu", kdy třeba "včera", s kým třeba "s oslem", co dělali třeba "kupovali banány", proč třeba "protože nemají, co dělat" Vždycky každý napíše to jedno, ohne papírek, aby to ten druhý neviděl, pošlou to po pravici dalšímu a píše se to další, až nakonec vyjde něco vtipného.

    Snad ti moje návrhy vnuknou nějaký nápad nebo najdeš rovnou to, co hledáš :)

  • Taky mám narozeniny v prosinci, ale letos jsem se rozhodla, že je budu oslavovat v červnu. Pořídila jsem na internetových stránkách https://www.tentino.cz/nuzkove-party-stany/ jednobarevné stany na zahradní party a můj přítel objednal skákací hrad pro děti, ale už se informoval, zda v něm mohou skákat i dospělí. Už teď vím, že se na své oslavě určitě nudit nebudu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist