Indukce a nádobí
Ahoj holky, potřebuju poradit od těch co mají doma indukci. Mám problém s uvařením omáček a čehokoliv podobně "tekutého". I když vařím na nejnižší možnou teplotu, tak se mi všechno přichytává na dně. Je to nádobím nebo rukama? Na plynu a elektrice jsem takový problém nikdy neměla. Nádobí mám Pyramis. Komplet vybavenou linku mám 3 měsíce, a vážně uvažuju o tom, že pánům tu indukci vrátím nebo vaření přenechám drahé polovičce.
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
23.7.2012 12:27
Nevím čím to je, ale mám taky indukci a mám zkušenost naprosto opačnou... Neřekla bych že rukama, protože to bys pak neuměla ani na plynu.. Takže buď špatné nádobí nebo fakt nějak špatná ta plotna. Já když to mám na slabší teploty, tak nespálím, ikdybych snad chtěla Právě to považuju za největší výhodu indukce...
-
11.4.2024 22:23
Dobrý den, chápu váš pocit frustrace. Přechod na indukční vaření může být trochu složitý, a to zejména pokud jste byla zvyklá na jiný typ sporáku. Je možné, že váš problém s přichytáváním omáček na dně nádobí souvisí s tím, že vaše nádobí je staré. Pokud uvažujete o změně nádobí, doporučuji investovat do titanového nádobí.