Jak dát jisku do polívky:-)
Ahoj, holky, teď sei budete smát, ale potřebuji radu. Chci udělat polívku, kam se jíška dává až před koncem vaření. A teď dotaz: mám ji tam frknout tak, jak ji udělám, nebo předtím rozmíchat v troše studený vody, aby se nesrazila?😂 Díky, fakt si nedělám pr..., ale jsem kuchař začátečník)
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
20.7.2016 14:52
rozhodne nemichat cerstvou -teplou - jisku ve studene vode. ja si vzdy, kdyz chci mit jistou, dam treba pul naberacky do hrnicku, pridavam po trochach jisku a micham, prip. protlacim kousky, pokud vzniknou a pak teprve do polevky, ale pokud mas hezkou jisku uz na panvicce, nemel by byt problem dat to rovnou do polivky
-
20.7.2016 14:07
Nemusíš si dělat srandu já třeba vždy zahušťuju moukou a vždy se mi to srazí, babička je profík té se to nesrazí nikdy Takže vždycky říkám může za to mouka Nemám tam úplně žmolky ale není to úplně ono. Jinak babička vždy rozmíchá v hrníčku a pak pomalu nalévá do polévky kterou rychle míchá.
-
20.7.2016 19:34
Muzes bud rozehrat na panvicce maslo a pak k tomu primichat mouku a nalit do omacky,ja tuhle jisku davam rada do rajsky nebo do zeli,kdyz delam k vepru knedlu. Nebo jak pises,ve studeny vode rozkvedlat mouku a nalit do omacky..nebo se da koupit uz hotova jiska,tu jen nasypes do hrnce.