Jak správně nechat okapat čokoládu
Ahoj holky, mám takový dotaz, když zdobím cukroví čokoládou a musím je namočit celé, do čokolády, tak je nechávám okapat na kovové mřížce. Ale na te spodní straně mi zůstanou vzdycky ty mřížky.... Nevíte, jak tomu zabránit? Nebo na čam je lepší je nechávat okapat?
Děkuji za každou radu
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
13.11.2012 9:19
Snažím se to nechat co nejvíc okapat zpátky do nádoby s rozpuštěnou čokoládou, pak cukroví hned pokládám na plech vystlaný pečícím papírem. Pak s tím šup do lednice, ať to rychle ztuhne; v případě vánočního cukroví čokoláduji teprv pár dní před Vánoci večer a nechám tuhnout na balkoně, to už je tam obvykle pěkná kosa, takže to tuhne rychle a nestéká to.