Jak uchovat chilli papričky?
Ahojky,nevíte někdo jak bych uchovala chilli domácí chilli papričky? Sušičku nemám a kupovat nechci,pak bych to moc nevyužívala. Dá se to nějak jinak,naložit,zmrazit nebo něco jinýho? Nebo do nakládanejch utopenců a hermelína? Vyhazovat se mi to nechce ale já to jíst nemůžu,jen jsem si lízla a málem mi shořel jazyk
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
15.9.2015 17:41
Pokud nechces/nemuzes nasusit a pomlet (aby to bylo jako koreni), tak pak jeste delame to, ze chili nakrajime na vetsi ci mensi kousky a dame do takovych tech formicek na led (takovy ty "gumovy" delatka na ledy, maji je treba v ikei) a zalijeme vodou a dame zamrazit. Pak jen vyloupnes kosticku a hodis treba na panev k masu - voda se vypari a chili zustane.