Jak vypadá otlačené hovězí maso?
Holky dnes jsem v Albertovi natrefila na spoustu zeleného hovězího masa v jednom chlaďáku s datumem spotřeby do zítra. Tak jsem to tam řekla vedoucí u masa a ona mi na to řekla, že se mi to zdá, že takhle vypadá otlačené maso. Přikládám fotku která to nezachytila úplně, protože ve skutečnosti bylo to maso o dost víc zelený, hlavně to bylo vidět na tom bílém a dokonce zelený byl i kousek té bílé etikety, což jde trochu vidět. Tak nevím, třeba je to normální, ale já bych si takové maso nekoupila. Jako u hovězího masa se hodně setkávám s tím, že po rozříznutí je to maso uvnitř tmavší a to bych řekla, že je otlačené, ale třeba se pletu a někdo se tu v tom vyzná a já paní křivdila. Ale zajímavé je, že ho paní pak stáhla, když jsem šla pryč a po chvíli se vrátila, abych ho znovu vyfotila To už mi nebyla schopná říct, proč ho stáhla a vyháněla mě
- 08.10.2016 13:26:31 - full.avl změnila kategorie otázky
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
7.10.2016 21:28
Takhle nahoře to otlačené být nemůže. Toto je normálně zkažené. Jinou barvu - otlak to mívá občas zespodu a to je spíš tmavší, takové hnědé a někdy to může vypadat lehce jakoby do zelena. Toto je na hygienu. Fuj, v Albertu jsem přestala maso úplně kupovat a radši nakupuju u řezníka. V Albertu to páni řezníci ani neumí nakrájet.
-
7.10.2016 23:41
Otlacene maso je spise nahnedle tmave a vetsinou teda maso z vanicky nebo ta,'kde jsou dalsi kudy masa na nem. Toto vypada na skazeninu. A otlacene je spise ze spoda ne zezhora
-
8.10.2016 8:41
Koupila jsem zkazene hovezi maso v albertovi dva mesice zpet. Doma jsem ho rozbalila a driv nez jsem ho ocichala, tak jsem ho oplachla ve drezu. Pak polozila na prkynko a malem se poblila. Vratila jsem ho do krabicky a odnesla zpet do alberta. Nebyl problem. Penize mi vratili. Bohuzel jsem ale doma nevycistila poradne prkynko, drez a vecer zacalo peklo. Zacal zvracet syn, potom ja a manzel. Nasledne prujem, ktery trval u syna skoro 14 dnu. Co se tyka kureciho obcas se mi stane, ze smrdi chlorem, savem? Zazil to taky nekdo? Ja uz kupuji jen Zlate kure a jinak radeji od reznika. Zkusenost hrozna.
-
8.10.2016 13:30
Tak i jako člověk co maso nejí, musím říct, že to je na vyhození, ale je jasný, že prodavačky aby to prodali, řeknou, že to nic není.
Příště, až půjdeš kupovat maso - a uvidíš tuhle zelenou nádheru, tak jim tam vynadej, tohle není otlačené maso, ale maso nakažené už streptokokem, ten streptokok je v kždém zeleném mase. Ani to neořežeš, neb je to napadené celé, to je jen na vyhození.