Jaké jednorázovky pro novorozence

Otázku položila: Bývalá uživatelka #69194 16.7.2014 22:32

Ahoj maminky, jaké jste používaly jednor. pleny pro čerstvá miminka? Rodit budeme až v září, ale koupila jsem v akci jedno balení Pampers premium care 1 a pak jedno balení DM Babylove newborn 1, chtěla bych vyzkoušet víc druhů a pak se rozhodnout ( třeba které jsem lepší na kyčle), ale zkušenosti jsou zkušenosti :-) děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky já měla do porodnice Dm Babylove newborn 1 a super nemohla jsem si stěžovat domů jsem pak koupila pampers vyzkoušila jsem albet tesco a tak ale bývala po nich opruzená tak jsme byli na oranžových pampers pak na Babytime z Penny a ted opět jen pampersky oranžové a zelené když sou na akce někdy i ty Babytime jsou to výborné plenky s přehledem mohu říci něco jako Papersky chce to ozkoušet a uvidíš co prckovi sedne :-)

  • petulinkaa1316.7.2014 22:50

    my jsme pouzivali ruzne,ty ,z Lidlu,Kauflandu a Pampers nejcasteji.Ale pampersky na vetsi hmotnost treba c.5 uz stoji za prd a dobre jsou z drogerie Tety,ty jediny na noc vydrzi a neprocura je,kam se hrabou pampersky,chce to zkusit,protoze kazdy ma jiny zkusenosti :-)

  • Martasek8916.7.2014 23:13

    My dostali Huggies, Pampers, ale co si vybavuju, tak pak dvojky, ty se mi nejvíc osvědčily oranžové Pampersky. Huggies dost protíkaly. JInak mi nevadily ani ty Albert, Kaufland, později už ale jen na noc, přes den jsme byly na látkovkách a ty můžu doporučit ještě víc :)

  • marketaj17.7.2014 6:21

    Za mne pampers premium (bile), jenom si tech newborn nedelej velkou zasobu, rychle se z nich vyroste, teda alespon moje ditko. V momente kdy se blizil k horni hranici, tak mu byly male a obcas protekly. Mela jsem pak i jine "no name", ale vzdy na noc nebo na prochazku ven davam pampers. Ted uz pouzivame zelene pamprsky, ale ty nemaji indikacni prouzek, ten u tech bilych je super, ale pokud je plina "nachcana", tak to je citit, nekdy by z toho byla vrazedna zbran. Ted zkousime tesco pleny a nejsou spatne. Jinak malej se mi oprudik jednou a bylo to tesnyma plinama, takze pozor na velikosti:-D

  • Taky jsem měla bílé Pampers newborn, ale jen malý a velký balík, protože z nich hned vyrostl. Zkoušela jsem i DM plenky, ale připadají mi z takového nepříjemného materiálu a ani tolik nesají. Teď jsem si oblíbila oranžové Pampers na den a zelené na noc... Tchyně donesla nějaké Happy plíny, ani nevím, kde je vzala, ale taky nejsou špatné. Ale jak píše marketaj@, jakmile přesáhne hranici pro další velikost, začne ty menší pročurávat...

  • já měla koupené Pampers newborn a ty byly super, pak jsem dostala balíček Huggies newborn a to byla katastrofa-ty měl prcek pročůrané snad do hodiny (takto na ně ale nadával každý koho znám). Velikost newborn jsem ale používala jen 14 dní, pak už byly prckovi malé. Pak jsem měla Pampers 2 a taky super, Pampers 3 active baby i oranžové a taky spokojenost. Od velikosti 3 už jsem zase používala i Huggies a tesco essentials a taky super, neprotékaly. Takže za nás spokojenost s Pampers zelenýma i oranžovýma, jen ty oranžové jsem musela kupovat vždycky jakoby o číslo větší, protože neměly pružné pásky a i moje štíhlé dítě je dopnulo jen tak tak.

  • venysek17.7.2014 12:34

    Ja jsem jednicky mela bily pampersky a pak.taky babylove z dm. Jinak jsem vyzkousela z Lidlu, ty mi moc nevyhovovaly, pouzivam zeleny pampersky a wickies z kauflandu. A kdyz mam slevenky, tak i ty babylove.

  • duramura18.7.2014 19:35

    za me: bile pampersky sou nejlepsi plenky :-) na nasem trhu!!! teda, spon ty malilinke, odvedou od prdky i novorozeneckou stolicku. my teda latkujem, ev. na cesty davame DM nature ci Moltex 1razovky, a ty sou takove normalni, funguji, ale nemaj zadne vychytavky :-) Pampers sem dostala pro novorozene a vazne vychytane je maj (pro srovnani teda uz mam jen Huggies newborn, dobre, funkci splni, ale...)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 289 otázek, kterým se dostalo 271 833 odpovědí a 409 898 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist