Jakou zkušenost máte s papírovými plenami jiných značek než Pampers?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36615 2.8.2014 10:12

ahoj maminky.jaké prosím používáte papírové pleny,s kterými máte dobrou zkušenost a které byste už nikdy nekoupily?děkuji za odpověd.máme měsíčního kluka,zatím jsem měla pampersky,ale ráda bych zkusila i jiné.pěkný den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj já teda používám pouze na noc plenky Mamia z Německého Aldi, jsou stejně kvalitní jako Pampers a cenově dostupnější.
    Jinak používám látkovky - All in one Sweet Monkey a chci vyřadit i tu jednu papírovku na noc, protože jsme s nimi maximálně spokojená, nemusí se vyvařovat, žehlit, nemusím hlídat akce, tahat balíky plen, nemusím řešit Bepanthen, opruzeniny, přehřívání, nemáme narvanou popelnici, a ještě děláme parádu.;-)

  • Martasek892.8.2014 12:15

    Já dlouho používala oranžové Pampers, někdy modré. Jinak klasické bílé látkovky, investice za pár korun, sice jsem tak max co 2h měnila, ale vůbec nevadilo, později i co hodinu, takže papírovka pak byla na noc a na ven akorát :)

  • marketaj2.8.2014 12:30

    Zacinali jsme s pamprskama premium a ted mame zelene na noc nebo cestovani. Jinak pres den mame tesco plinky a pak noname z ontexu, ale ty mame pres zname co tam pracuji. Jinak se obecne pochvaluji plinky z dm drogerie.

  • na noc používám BAbylove Natur z DMka - jsou sice dražší,a le ani za celou noc se mi v ní neoprudil jako v jiných značkách.
    přes den spíše látkujeme, ale do 4 týdnů sem používqala jednorázovky Babylove Newborn, pak sme přešli na větší veliksot Babylovbe. tedka míváme Happy (fialový obal) a s těma sem spokojená, vydrží dobře a malej se v ní neoprudil. celkově to, co byly špatný plínky před rokem, dneska může být jinak a je to taky o tom, jak každému dítěti sednou.
    které bych nikdy více nekoupila jsou takové ty levné (nejlevnější) plínky z Kauflandu - to byl děs, a z Rossmanna ta jejich znača - bílý obal extra dry - z těch se malej během pár dní tako oprudil, že sme to řešili s Dr na kožním měsíc.
    oranžové pampers nám taaky nesedly, protože se mi v nich prudil taky :(

  • Tak já jsem používala ze začátku pampers bílé i zelené, oranžové jen jeden balík a víc bych nekoupila, jsou hned pročůrané a nic nevydrží. Nejvíc jsem byla spokojená s Huggies, ale ty jdou teď sehnat jen někde, ale používali jsme je nejvíc. Taky jsou dobré šmoulové z hyperalbert (nevím jak se to přesně jmenuje :-) ).

  • Zkoušela jsem Pampersky, DM plíny, Magic a zůstávám u Happy Bella. S těma jsem moc spokojená.

  • Já mám látkovky a na noc používám bud Baby Love z DMka, nebo Love Baby z Tesca (ultra dry). Je pravda, že mi přijde, že jednorázovky smrdí :( Možná je to kvalitou, ale neprotékají mi... Malá se oprudí i v látkovkách - hlavně ted, když jsou vedra...

  • Ahojky malému budou tři roky a za tu dobu jsme vyzkoušeli už hodně druhů plen :-) Za mě jednička Pampers zelené nebo Premium Care, zelené Tesco plíny, Dm babylove. Vyzkoušela jsem i oranžové Pampers (Sleep a Play) ale ty protékaly :-(

  • Ségra používala z DM babylove, ale jen z Německa a byla moc spokojená, pak přešla na pleny z Lidlu, ale taky pouze z Německa a super, ty v českém Lidlu stojí stejně, ale jsou tenčí a mají hrubší povrch - malá se jí po nich oprudila. Sestřenka používala v ČR pouze Premium Care od Pampers, jiné jí malá nesnesla, ale jak zkusila ty z německého Lidlu, hned na ně přešla, naprostá spokojenost a super cena (56ks cca 167,-Kč) - vozíme jí je až do Ostravy :)). Asi mají v Německu na pleny úplně jiné normy, nám vozí šunty, to je fakt hnus jak šetří materiálem i kvalitou i na malých dětech. >:-[ Pokud někdo známý jezdí občas do DE, tak se vyplatí si nechat přivézt klidně plný kufr, to samé s příkrmy v DM.

  • ahoj ja používala do roku pampers,protože jsme je dostávali od příbuzných jako dárečky,když se chodili dívat na miminko a jak roste ....Ted je mu 18 měs.,po roce jsme přešli na levné za 159,kč z Alberta aro ,z finančních důvodů,a vše ok.ted týden používáme šmoulové také z Alberta byly v akci za 199 ,-kč,a taky sedí.

  • Určitě bych nekoupila Pampers a Huggies.
    Pampers nám protékaly a u Huggies se dělaly cucky a vypadalo to,jak kdybych malému plenu nechávala celý den.
    Na doporučení kamarádky jsem začala používat Euroshopper Albert (teď se jmenují Basic) a jsem moc spokojená.Nedávno jsem ještě vzala na zkoušku Šmoulí a jsou též bezva.
    Na dovolené jsem v Lidlu kupovala Toujours a také chválím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist