Jaký stan vybrat?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196368 13.7.2021 13:09

Poradíte mi holky, prosím, jaký stan si máme z https://www.naturehikecz.cz vybrat? Víte, my jsme čtyřčlenná rodina a myslíme si, že ty stany, které jsou psané pro 4 osoby jsou prostě příliš malé na to, abychom se tam vešli i s věcmi na trek. My chodíme denně tak 18-25 km a jedeme tak na šest dní. Tak co myslíte? Větší/menší/stačí tento?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ty stránky neznám a jistě bych se nezaměřovala jen na ně při výběru stanu, ale vybrala bych stan a porovnala, kde se dá sehnat nejvýhodněji. Každopádně jestliže chodíte na trek se stanem, tak větší stan (dostatečně lehký a skladný) než pro 4 je problém, já vesměs žádný nenašla, je nás 5-6 osob a to je spíš na 2 stany, ale vlezeme se i s věcmi do stanu právě pro 4, musíme, jinak bychom to těžko pobrali. Dlouho jsme využívali stan pro 3 v 5ti, ale to děti byly fakt malé, ale s věcmi byla právě potíž, stan měl jen jednu předsíňku, chce to určitě alespoň 2 a to se par určitě vlezete. Pokud jezdíte autem a chodíte jen nalehko, tak lidi si nechávají spousta věcí v autě a nejsou jistě limitováni vahou ani skladností stanu jako my, ale to jsem nepochopila, jak to tedy máte, jestli chodíte nalehko nebo opravdu natěžko se stanem jako my.

  • Mně osobně pomohli s výběrem správného stanu na https://www.sportli.sk/magazin/. S přáteli jezdíme každoročně na týden k vodě, kde nejsou zrovna perfektní podmínky a je tak potřeba mít s sebou i pořádný stan, který to nevzdá po první menší bouři :D. Nakonec jsme vybrali stan od značky FORCLAZ, který přežije prakticky cokoli, a navíc je i velmi pohodlný.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 177 odpovědí a 410 162 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist