Jedná se o orgasmus či nikoliv ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68824 23.7.2013 17:31

Ahoj holky :)
Zajímal by mě váš názor nebo jestli některá z vás prožívá to samé :)
Toho "pocitu" dosahuju jen při orálním sexu nebo když si sama dráždím poštěváček. Pořád se ten pocit zesiluje, zesiluje, až už si myslím, že vybuchnu, ale najednou je ten pocit tak intenzivní, až je nepříjemný a nesnesu další dotyk a musím přestat. Cukají mi pak nohy a jsem taková slaboučká, že bych klidně byla schopná hned usnout.
Jedná se vůbec o orgasmus, nebo tomu chybí "závěr"? Zkoušela jsem hodněkrát překonat ten nepříjemný pocit, jestli to nepřejde ještě v něco víc, ale opravdu to nejde, je to hodně nepříjemné.
Tak nevím. Mám pocit, že tomu něco chybí.
Co myslíte a jaké máte s orgasmem zkušenosti vy? Prý ho každá žena prožívá jinak.
Klidně můžete rozjet diskuzi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těžko říct, pokud to má každá žena jinak tak těžko hledat chyby. :-) Ale třeba já to mám u sebe i hodně rozdílné, některé orgasmy stojí za pendrek a některé jsou fantastické. Takže pokud mám u sebe rozlišit dva druhy: 1) pocit se stále zesiluje a zesiluje až je to skoro nesnesitelné tak to vybuchne v jedné velké pulzaci, kdy se ty příjemné pocity rozlévají několik vteřin do těla. To je ten fantastický. 2) Pocit se stále zesiluje a zesiluje a pak jak kdyby se přes tu pomyslnou hranici prostě přehoupnul a spadnul dolů...no a nic z toho. Kolikrát poznám, že ten orgasmus byl jen podle toho, že už to dál prostě nejde. A jen si říkám: omg to už je jako všechno??? Jsem pak z toho taková otrávená... Některé orgasmy jsou prostě slabé, některé hodně silné ale nevšimla jsem si, že by se nějak změnila technika, spíš rozpoložení mysli. A některé orgasmy sice nestojí za nic ale zato ten průběh je jak 10 orgasmů. :-) Takže nevím zda jsem sama, ale u mě platí, že nejen u každé baby jiné ale i každý je jiný. Z toho co popisuješ mi připadá jakobys měla tu moji verzi 2... Prostě, že tomu něco chybí, ale těžko říct, neprožila jsem to za tebe. :-) Jinak já se cítím po orgasmu různě buď jsem nabitá energií nebo bych spala ale vždycky platí jediné, nesnesu další dotyk a nechci aby se mě partner dál intimně dotýkal. :-)

  • Já to mám dost podobné ne-li stejné jako ty... ne že by mi to teda bylo nepříjemné, ale další doteky jsou jakoby navíc... :)

  • to znám taky, orgasmus to rozhodně není! taky už je mi to pak tolik nepříjemné že nemůžu pokračovat a cukají mi nohy a jsem vždycky naštvaná:-D zkus si koupit lubrikační gel a díky němu ti to bude "klouzat" mnohem líp, i jak je hustý, tak je to něco jiného, než jen tvoje mokrost, a ještě to chce zvolit trošku jiný způsob hlazení a ta nepříjemnost by měla přestat a měla bys dosáhnout orgasmu. mě ten gel teda vždycky pomohl:-)

  • Mám to úplně stejné.
    Nic nepomáhá vyskoušela jsem všechno gel, střídání poloh,sama se sebou, různé hračky,ale nic pořád stejný nepříjemný pocit......překonat se ho pokouším vždy,ale ještě se to nepovedlo. :-) ale pořád doufám v to že se to jednou povede.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist