Jsem jiná než ostatní ve třídě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531968 24.4.2023 23:01

Dobrý večer, můj problém je, že oproti ostatním holkám ze třídy jsem taková... nějaká. Je mi 14. Prostě oni už nosí podpatky, malují se a prostě všechno. Lhala bych kdybych řekla, že mě to neláká, ale až tak moc po to netoužím navíc je mi víceméně jasné, že by to mamka zatrhla. Párkrát když jsem si měla vybrat boty jsem přišla s podpatky a nakonec jsem si musela vybrat jiné boty. Už několikrát mi bylo ve třídě naznačeno (tolikrát i nevhodnými způsoby) že se od ostatních dost liším a nejde jen o boty a malování, ale asi i chování nezáleží mi na tom co si o mně jaký kluk myslí podle mě jsou to všichni hlavně u nás ve třídě idioti. Ve třídě se se mnou proto moc lidí nebaví. Myslíte si, že se to časem změní a že budu víc jako ony ? Měli jste to někdo podobně ?
Předem děkuji všem co to dočetli do konce s odpověděli. ❤️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Berberka25.4.2023 9:03

    Díky bohu, asi nebudete :-) Nemusíte taková být. Já jsem se cítila součástí kolektivu až na vysoké, protože tam byli stejní exoti, jako já. Jsem introvert, demisexuál a demiromantik, poměrně izolující kombinace, radši použijte Google ;-) A když už budete u toho, mrkněte na barefoot a co vám podpatky udělají v pozdějším věku s nohou.

  • nemusíš být stejná jako ostatní a plynout jen s davem. i když ti to ted připadá špatné tak do budoucna to může být spíš jen výhoda. sama jsem tkaová byla, dcera taktéž. ano, ty sociální vazby jsou potom dost někde jinde, ale není nutné za každou cenu být s tímd avem, který ti nevyhovuje a přizpůsobovat se mu. bude ti to ubližovat a nebudeš se tka cítit dobře.
    pokud necheš nosit pdopatky, tak je nenos. nikdo neříká, že je nosit musíš. a spíš je to obuv na příležitostné nošení než na pravidelné.

  • citrix25.4.2023 11:48

    Ahoj, nebudeš jako ony nikdy a ber to jako přednost. Sama cítím, že jsem "jiná" i ve 30, ale mám i "jiného" manžela. Nemáme moc přátel, ale ti, které máme, jsou k nezaplacení.
    Možná Ti to teď tak nepřijde, ale ty holky jsou hloupé a povrchní a život si pořádně neužijou.
    Zkus si najít přátele sportovce, milovníky zvířat, přírody apod. Zkrátka podle svých zájmů :)

  • Tak na nic necekejna jdibdontoho

  • jaruska.loool25.4.2023 9:23

    Na světě je nejkrásnější to, že každý je trochu jiný. A někdy určitě přijde každý, a to přijdou i ti, kteří to teď tak necítí, do stavu, kdy jsou tak trochu jiní. Každý je jednou nahoře, jednou dole. Jednou uprostřed kolektivu a někdy na jeho periferii. :) Nicméně je prostě fajn si uvědomit, že lidi jsou různí. :) Jako já jsem taky nebyla v pubertě nějaká free cool a in. Všichni měli drahé hodinky, řemínky Apple Watch 3 od https://www.ipouzdro.cz/reminky-pro-apple-watch-42mm/ a já prostě chodila v hadrech ze sekáče. :) Pak se doba obrátila a hadry ze second handu byly najednou trend. )

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist