Konecnik

Otázku položila: Anonymní uživatelka #471273 23.8.2022 19:18

Ahoj holky. Dneska jsem 4 den po porodu. Porod byl pro me tezky pac bylo fakt tezky malou vytlacit ven. Je to me 3 dite. Co me trapi je takove divne bolesti v konecniku. Ritni dirku mam taky docela dost citlivou ale znepokojuje me ze jakiby boli konec strev ja nevim jak to jinak popsat. Takove bodave tupe pri pohybu, pri namaze, kdyz mam takovou tu kontrakci na stahovani delohy tak ten tlak citim taky v konecniku. Kdyz sedim a chci si stoupnout, boli to uvnitr. Mam hroznej strach ze mam neco se strevama. V nemocnici rikaly ze kdyz to do 14 neprejde mam se vratit ale ja mam v hlave tak cerny myslenky 😭

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack26.8.2022 11:56

    Může to být tím namáhavým porodem, kdy trvá než se to srovná nebo třeba i hemeroidy?
    Zkuste se zeptat na tuto možnost lékaře, budete chytřejší oba. :-)

  • Pokud jde stolice normálně ven a neboli to při ní,může to být vážně jen následek porodu co se za pár dní srovná. Hlavně klid! Miminko teď potřebuje vyrovnanou maminku. Tělo se 9mesicu měnilo, pak prošlo těžkým porodem. Nemůžete chtít hned zázraky. Věřte , že je vše v pořádku a je to jen "námahou" svalů. .

  • eliskao24.8.2022 21:08

    Dobrý den, já musím říct že mě po porodu bolel ten spodek celý, včetně konečníku. Trápil mě i otok. Za 2-3 týdny už bylo vše moc moc lepší!! Nebojte ono ten porod je darda pro tělo a trvá než se vše zklidní a uzdraví.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist